7 Οκτωβρίου 2004

LOTD – The true story

Μια όχι συνηθισμένη διασκευή στον πασίγνωστο μύθο του Tolkien. Μην μπερδεύστε από τα αρχικά. Δεν είναι Lord Of The Rings αλλά Lord Of The Demos :P
"Πριν από χιλιάδες χρόνια στη Μέση Γη ο σατανικός άρχοντας Saron (Stone) έφτιαξε πέντε demo κασέτες (και για να λέμε για κασέτες, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για πολλές χιλιάδες χρόνια πριν :P) και τις μοίρασε στους πιο φιλόδοξους τότε μουσικούς, υποσχόμενος ότι αυτές θα τους οδηγήσουν στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. Όμως καμία από αυτές δεν ήταν αληθινή, παρά μόνο μία, αυτή που περιείχε disco και την οποία κράτησε για το studio του, μακριά στη Mordor. Και για να μη σας κουράζουμε εσάς, ναι εσάς τους χιλιάδες φίλους του Blaze το demo αυτό κατέληξε μετά από πολλές περιπέτειες στο μικρό χωριό των Χόμπι (δεν ξέχασα το τ!)...

Στην ετήσια γιορτή της πλατυποδίας που λάμβανε χώρα στο χωριό των Χόμπι καλεσμένος ήταν και ο μάγος Gandalf αλλά τελευταία στιγμή προτιμήθηκε ο μέγας αστέρας Μέρλιν, καθώς θα πουλούσε πολλές φανέλες στην μπουτίκ. Αυτός λοιπόν παρατήρησε ότι ένα μικρό Χόμπι, ο Freddo που λεγόταν έτσι γιατί έμοιαζε σαν ποτήρι καφέ freddo με πόδια (o freddo είναι πιο υγιεινός), χόρευε με χαρακτηριστική άνεση disco αλά Travolta. Αυτό μπορούσε να σημαίνει μόνο ένα: είχε στη κατοχή του κάτι που είχε ξεχαστεί για πολλά χρόνια… το demo “Disco Apocalypse: Καμπάνα και Ιδρώτας”.
Το demo έπρεπε να καταστραφεί. Αν έπεφτε στα χέρια του Saron όλη η Μέση Γη θα μεταμορφωνόταν σε ένα ξέφρενο disco party γεμάτο από κακοντυμένους αφανοφόρους να παραληρούν κάτω από τις ντισκομπάλες (παρεμπιπτόντως δισκομπάλα είχε σε ένα σημείο και στο live των Priest στο Rockwave :@). Ο Μέρλιν μάζεψε δυο ξέμπαρκους Χόμπι και τον Freddo και τους είπε ότι το demo πρέπει να καταστραφεί εκεί που φτιάχτηκε: στα studio της Mordor.
Όσο η αποστολή αυτοκτονίας έφτανε στη Mordor μεγάλοι (σε ηλικία πολεμιστές) ενώθηκαν μαζί τους. Οι σπουδαιότεροι ήταν ο Araxton, τεμπέλης διάδοχος του θρόνου, ο Legoland, ξωτικό από σπινοτουβλάκια lego και ο νάνος Βαγγέλης (το πραγματικό του όνομα αγνοείται). Πάνω από όλους αυτούς ο υπέρτατος πολεμιστής Vin Diesel, κουβαλώντας μαζί του το πολυμηχάνημα γυμναστικής “Muscle Burn 3000 Space Fitness Ultima Pro”. Όλοι αυτοί σχημάτισαν τον “Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη”.
Στο μεταξύ ο κακός μάγος Μπάρομαν, γνωστός στα τοπικά μπαράκια, ετοίμαζε στρατό αποτελούμενο από πλάσματα απίστευτης αηδίας και αποστροφής, τα Κουκουρουκου-Χάι τα οποία έφεραν τη μακάβρια μορφή του Βασίλειου Κωστέτσου. Οι ήρωες μας είχαν φτάσει στα ορυχεία του Λαυρίου, μέσα από τα οποία έπρεπε να περάσουν για να κερδίσουν χρόνο. Έπρεπε να προλάβουν το «Κλείσε τα Μάτια» του Παπακαλιάτη. Στο διάβα τους συνάντησαν μαύρους που μοίραζαν cd , τύπους που ήθελαν να πλύνουν το παρμπρίζ τους, αλλά και το χειρότερο από όλα, τον ίδιο τον Βασίλειο Κωστέτσο. Στη μάχη ανάμεσα σε Κωστέτσο και Μέρλιν επικράτησε ο πρώτος όταν φόρεσε όλα τα στρινγκ της collection ’05.
Θα αντέξει ο Σύλλογος τον χαμό του Μέρλιν; Θα προλάβουν οι ήρωες μας το αγαπημένο τους σήριαλ; Οι απαντήσεις στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του LOTD!

Δεν υπάρχουν σχόλια: