24 Μαρτίου 2007

1-1-4

Έλεγα να αναφερθώ στο ματς Ελλάς - Τουρκία πριν διεξαχθεί. 'Οχι ότι ήταν κανένας τελικός αλλά επειδή δουλειά δεν έχουν οι εκατοντάδες αθλητικοί δημοσιογράφοι το έκαναν (με τον τρόπο τους) εθνικό θέμα. Τι 25 Μαρτίου, τι Λεωνίδας, τι το ένα , τι το άλλο.
Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο ήταν μια μαύρη βραδιά. Άπειρα λάθη, λες και παίζαμε με τη Βραζιλία και τους φοβόμασταν. Αλλά και όταν μας δόθηκε η ευκαιρία προσπάθησαν και κατάφεραν να χάσουν γκολ που δε χάνονται. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο όλα αυτά. Όπως και οι καφρίλες στις κερκίδες. Ακόμα και στην Primera Division συμβαίνουν. Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες όμως θα με βρείτε σύμφωνο. Όπως τους αποθεώναμε στις επιτυχίες έτσι πρέπει να αποδοκιμάζουμε τις ξεφτίλες. Γιατί μια τέτοια ήττα, όπως και να ρθε, είναι ξεφτίλα. Αν πάρουμε κάπποιο μάθημα καλό θα ναι. Γιατί ήταν ταρακούνημα για όλα τα επίπεδα: από την προεδράρα της ΕΠΟ μέχρι τον κάφρο που έδερνε το διπλανό του.

3 σχόλια:

srm1033 είπε...

Και γιαυτό οι δημοσιογράφοι φταινε? Ας σοβαρευτούμε λίγο...Τους Ελληναράδες δεν τους κάνουν οι δημοσιογράφοι , γεννιούνται έτσι.
Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

(1)
Θα συμφωνήσω με την convinced. Οι δημοσιογράφοι είναι κι αυτοί καθρέφτης της κοινωνίας. Δεν ήρθαν ξεκάρφωτοι να γράψουν ότι γράψανε. Αυτά γουστάρει να διαβάζει και να ακούει η πλειοψηφία των ελληναράδων αυτά γράψανε.

(2)
"Όπως και οι καφρίλες στις κερκίδες. Ακόμα και στην Primera Division συμβαίνουν."

Μα τι γράφεις τώρα? Αυτά τα πράγματα που γίνονται δεν χωρούν καμία μα καμία δικαιολογία. Καίνε και βανδαλίζουν περιουσία του ελληνικού λαού. Άμα γουστάρουν να τα σπάνε να παν να σπάσουν και να κάψουν τα σπίτια τους.

(3)
Ούτε αποθέωση ούτε αποδοκιμασία. It's a fucking game. Wake uppppp! (όχι εσύ προσωπικά)

Anton είπε...

Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε τα αθλητικά αλλά από τα λεγόμενα σας τα παραθλητικά δεν τα παρακολουθείτε.
"Και γιαυτό οι δημοσιογράφοι φταινε?": Η επόμενη ατάκα είναι "Σε κάθε κλάδο υπάρχουν κακοί επαγγελματίες"...
Βαγγέλα ποιον είδες να δικαιολογεί επεισόδια; Αυτά παντού και πάντα θα γίνονται. Αυτό λέω.
Για παιχνίδι μιλάμε. Ούτε θα στεναχωρεθουμε, ούτε θα πάρουμε τα όπλα. Είπε κανείς κάτι άλλο και δεν το πήρα χαμπάρι;

ΥΓ Όντως το Wake Up των Rage Against the Machine ειναι φοβερό τραγούδι