17 Μαρτίου 2007

Blogging

Διαβάζω ότι το νετ έχει κατακλειστεί από blog. Πολλοί έχουν να πουν κάτι ή πολλές είναι οι ψωνάρες; Έχει τύχει να διαβάσω και γω κάποια αρκετά blog. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να ξεχωρίσω κάποιο. Ίσως γιατί οι περισσότεροι δεν βάζουν λίγη φαντασία ίσως γιατί αυτά που γράφουν δε μου λένε εμένα κάτι προσωπικά. "Γιατί το δικό σου είναι κάτι το καταπληκτικό;" θα πουν οι περισσότεροι. Δεν είναι, άλλα άλλο είναι το θέμα. Μου κάνει εντύπωση τα πολλά comment που έχουν για αδιάφορα θέματα του στυλ "πήγα και πήρα τσιγάρα χθες". Ο προφανής λόγος είναι ότι γράφω comment επειδή έγραψε ο άλλος σε μένα.
Τέλος πάντων όλα σχετικά είναι όπως και το πως βλέπει ο καθένας το blog του. Προσωπικά δεν το έκανα ούτε για να σπάσω ρεκόρ αναγνωσιμότητας ούτε για να ικανοποιήσω κανένα ψώνιο. Αφού σκέφτομαι να βγάλω την δυνατότηtα αποστολής σχολίου. Από την άλλη αν θέλει κάποιος κάτι να πει/στείλει, εδώ είμαστε.

ΥΓ Βαγγέλη και για σένα χτυπάει η καμπάνα. Στο Γκουαντανάμο σε κλείσανε και χάθηκες;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε διαβάζω αδερφέ. Σιωπηλά. Τι να πεις και τι να γράψεις. Φτάνει κάποια στιγμή που γύρω σου βλέπεις μόνο προβλήματα, δικά σου και αλλονών και έχεις κουραστεί πια να μιλάς, έχεις κουραστεί να σκέφτεσαι. Κάθεσαι σε μια γωνια και παρατηρείς, περιμένοντας κάποιον "από μηχανής θεό" να εμφανιστεί για να λυτρωθείς.

Anton είπε...

Τα προβλήματα δεν θα εκλείψουν ποτέ. Η μόνη λύση είναι αντιληφθούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα από εμάς και ίσως την παλέψουμε

Ανώνυμος είπε...

Yassas!

I would appreciate it if you would change the link to the gif image of the comic: it is now pointing directly to my server and thereby you're using my bandwidth for your content (which is considered to be a not nice thing to do).

You can find out how to link to the comic here.

As a matter of fact, I will update my post too and point directly to Gaping Void to show the image.

Thanks!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας Im νέα σε αυτή την ιστοσελίδα και θα ήθελα να πω ένα γεια. Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη ιστοσελίδα και im ευτυχής μπήκα. Νέα σε αυτή χάρη στο blog για το καλωσόρισμα. Απλά ήρθε σε αυτό το υπέροχο blog και ήθελε να συστηθώ σε όλους. Αυτό είναι πραγματικά μια τέτοια εξαιρετική ιστοσελίδα.