9 Αυγούστου 2007

Διακοπές στην πόλη

Φθάσαμε 9 Αυγούστου και αν εξαιρέσεις 3 ΣΚ όλο το καλοκαίρι το έβγαλα στην πόλη. Όλοι εσείς που τόσο καιρό είστε στις παραλίες, λέω τυχαία Μήλο, Τρίκορφο κλπ θα σας φαίνετε παράξενο. Κι όμως... Πώς είναι όμως το καλοκαίρι στην πόλη; Τα ίδια με τον υπόλοιπο χρόνο με εξαίρεση 2-3 πραγματάκια.
- Δεν είναι για πολλές μετακινήσεις με τα πόδια ή με αμάξι και μποτιλιάρισμα. Ειδικά στο δεύτερο βγαίνεις από το αμάξι με μια διαγώνια λωρίδα στην μπλούζα από τον ιδρώτα (λόγω ζώνης για όσους δεν κατάλαβαν επειδή δε φοράνε!)
- Τα αμάξια είναι πολύ λιγότερα με αποτέλεσμα να σου ρχεται να πάρεις μια μέρα το δικό σου ή του μπαμπάκα (copyright istikoglou) και να παρκάρεις σε όλα εκείνα τα μέρη που δεν φανταζόσουν ότι θα μπορούσες ποτέ το χειμώνα (πχ Κούσκουρα)
- Ο κόσμος είναι διαφορετικός γιατί έχουν φύγει οι φοιτήτριες (για τους φοιτητές δε μας νοιάζει) αλλά κυκλοφορούν πολλοί τουρίστες. Τώρα που θα φτιάξει και το πεζοδρόμιο της παραλιακής ο δήμαρχος Βασίλης θα γίνουμε κατεξοχήν τουριστικός προορισμός. Rooms to let babe!

Δεν υπάρχουν σχόλια: