1 Οκτωβρίου 2007

Πάνθηρες των Δρόμων

Aντιγράφω από το cosmo.gr:

Οι "Πάνθηρες των Δρόμων" (Streetpanthers) είναι μια ομάδα απλών πολιτών, οι οποίοι αποφάσισαν όχι μόνο να μην κάνουν τα στραβά μάτια στην γαϊδουριά και την ασυνειδησία, αλλά αντίθετα να την «επιβραβεύσουν». Το μόνο που χρειάστηκε είναι ένα αυτοκόλλητο σε σχήμα ρόμβου, στο οποίο απεικονίζεται ένας γάιδαρος μέσα σε αυτοκίνητο σταματημένο σε μια διάβαση πεζών με την επιγραφή: "Είμαι γάιδαρος! Παρκάρω όπου γουστάρω".(...) H "παρασημοφόρηση" με το γαϊδαράκο, κρύβει την ελπίδα να καταλάβει ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος ότι δεν μπορεί να παρκάρει εις βάρος των υπολοίπων συμπολιτών του.
Η ομάδα ξεκίνησε τη δράση της το 2006 από τη Θεσσαλονίκη, αλλά ήδη 1700 άτομα από ολόκληρη της Ελλάδα έχουν προμηθευτεί-και χρησιμοποιήσει- τα έξυπνα αυτοκόλλητα. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό τον πρωτότυπο τρόπο αντίδρασης κατά της ασυνειδησίας δεν έχουν παρά να επισκεφτούν τον διαδικτυακό τόπο των "Streetpanthers"
Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι από το site τους

4 σχόλια:

Nick είπε...

Γιατί έχουμε το αξιαγάπητο ζώο ως προσβολή; Αν θέλουν να κάνουνε προσβλητικό αυτοκόλλητο ας γράψουν "Είμαι Παλιομαλάκας, πόρνη και πούσταρος. Πάρκαρω όπου να ναι"

Αυτό μάλιστα.

Anton είπε...

Αμάν πια με αυτά τα φιλοζωικά σου!

Ανώνυμος είπε...

ήθελα να ρωτήσω κάτι. από τα αυτοκόλλητα που αγοράζονται τα χρήματα πού πάνε; η τιμή τους είναι το κόστος ή προκύπτει εισόδημα για τους πωλητές;

Anton είπε...

Θα πρότεινα να επισκεπτόσουν το site τους και να τους ρωτούσες. Παρεπιπτόντως πρόσφατα ειδα που είχαν κολλήσει σε ένα που είχε παρκάρει σε διάβαση αμεα στην τούμπα