11 Οκτωβρίου 2007

S.A.S

Όποιος χρησιμοποιεί αστικές συγκοινωνίες θα είχε παρατηρήσει ότι είχαν τοποθετηθεί κάτι "οθόνες" για ένα Σύστημα Αναγγελίας Στάσεων. Μπήκα χθες στο λεωφορείο και μια φωνή ενημέρωνε ότι ήμασταν στην τάδε στάση. Τι τεχνολογία, τι πρόοδος! Γίναμε μετρό. Σε λίγο μας ενημέρωνε ποια είναι η επόμενη στάση. Αμέσως μετά σε ποια φτάσαμε. Καπάκι ποια η επόμενη, σε ποια φτάνουμε κλπ! Κάθε 1 λεπτό είχαμε αυτή τη βαβούρα.
Ρε παιδιά δεν είμαστε μετρό να μην βλέπουμε που πηγαίνουμε και να μας χρειάζεται η αναγγελία. Όταν το φτιάξετε το "τιμημένο" να το βάλετε εκεί το σύστημα. Τώρα θα με αναγκάσετε ή να κόψω εντελώς τα λεωφορεία και σα γνήσιος Ελληνάρας να παίρνω και γω το αμάξι ή να αγοράσω κανένα mp3 player να μην ακούω τις σπαστικές αναγγελίες. (εκτός και αν βάλετε να τις κάνει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου)

10 σχόλια:

Mousel είπε...

Πραγμτικά δεν πρέπει να υπάρχει πιο αντιερωτική, ξενερωτική... (και τα υπόλοιπα βάλτε τα εσείς) ...φωνή από αυτή στην αναγγελεία των στάσεων! Εγώ πάντως φίλε Έβδομε ψηφίζω Αφροδίτη Σημίτη. Μετά να δεις πόσο θα ανέβει η χρησιμοποίηση των μέσων μαζικής συγκινοινωνίας της πόλης μας (έβαλα πληθυντικό αν και έχουμε μόνο λεωφορείο έτσι για να κοροϊδευόμαστε λίγο και μεταξύ μας). Άλλωστε που ξέρουνε οι 300 τι γίνεται στην πόλη μας. Έρχονται με το αεροπλανάκι από την Πρωτεύουσσα στην Συμπρωτεύουσσα (μη χέσω...) και κυκλοφορούν σε αποκλεισμένους απ' όλα τα άλλα αυτοκ΄νητα δρόμους! Που να καταλάβουν από κίνηση! Άσε που μπορεί να νομίζουν ότι έχουν λύσει με τα έργα τους το κυκλοφοριακό!

Nick είπε...

Ναι αλλά εισιτήριο κόβεις; Οοοου!

Και όποιος κυκλοφορεί με τα μπάσες χωρίς mp3player να παίζει αποκλειστικά και μόνο ΑΓΝΟ και ΔΥΝΑΤΟ Μέταλ είναι άξιος της μοίρας του...

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι να παίρνεις αμάξι ρίξε κι κανα τηλ. για να με παίρνεις μαζί σου κι να εξυπηρετείς κι εμένα ....
εχω πρόβλημα.ευχαριστώ

ekanou είπε...

Παρεπιπτόντως, σχετικα με το αμάξι, στην Αμερική έχουν το concept του carpooling, δηλαδή το να μαζεύονται 2,3,4 άτομα και να πηγαίνουν με ένα αμάξι στη δουλειά, το οποίο προωθείται και στηρίζεται έντονα από τις κυβερνήσεις. Έχουν π.χ. στο highway ειδική λορίδα carpooling για όλα τα αυτοκίνητα που έχουν πάνω από 2 άτομα (όπως είναι οι λεωφοριολορίδες). Δειτε κι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ας ξεκινήσουμε λοιπόν τον υπέροχο θεσμό του καρπουλινγκ λοιπόν με εμένα δευτερο,σε κανα μηνα που θα εχω κι εγώ αμάξι να επαναεκτιμήσουμε τον θεσμό κι αν προχωρά ως ιδέα

Nick είπε...

Δεν υπάρχουν πια λεωφορειολουρίδες στη Σαλονίκη...

rockordie είπε...

Μάγκυ Χαραλαμπίδου...wtf,
ο Lemmy ρε.

Nick είπε...

Ο Lemmy;!

XAXAXAXXAXAXAAA!

Next stop killed by death, yeaaah, overkiiiill, οσο σκέφτομαι την κατεστραμμένη φωνή του να αναγγέλλει στάσεις πορώνομαι!

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη ? δλδ με την μάγκυ ξεχνιέται η μασχαλίλα?

ή το προσωπάκι που στέκεται όρθιο δίπλα σας αλλα΄ είναι υπερβολικά μικρό?

(φοιτήτρια)

Nick είπε...

Νομίζω ότι οι φοιτήτριες είναι σε νόμιμη ηλικία αγαπητέ ;)