4 Νοεμβρίου 2007

Καν' το όπως ο Steve Harris

O Steve Harris αποτελεί ως γνωστόν μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του heavy metal. Ιδρυτής των Iron Maiden, κατάφερε να τους κάνει τους κορυφαίους στο χώρο και ο ίδιος να γίνει ίνδαλμα για χιλιάδες μουσικούς και όχι μόνο. Δε θα σταθώ στο μουσικό προφίλ του όσο στο ηγετικό του. Ένα από τα χαρακτηριστικά του, που για πλάκα το έχουμε μεγεθύνει, είναι η τάση που είχε στο παρελθόν να διώχνει μέλη από το γκρουπ. Λογικά δεν το έκανε χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο ενώ και η μετέπειτα πορεία του συγκροτήματος τον δικαίωσε για τις επιλογές του.
Έρχονται κάποιες στιγμές σε μια πορεία λοιπόν, που θα πρέπει και συ να προχωρήσεις σε ανάλογες κινήσεις. Γιατί συνειδητοποιείς ότι τα "μέλη" του "γκρουπ" σου δε συνεισφέρουν κάτι, δεν ήταν αυτό που ήθελες/νόμιζες, νομίζουν ότι έγιναν κάποιοι, παραμελούν τις υποχρεώσεις τους κλπ. Έτσι πρέπει να αρχίσεις να δείχνεις την άγουσα.

ΥΓ Μόνο μην το παρακάνεις γιατί στο τέλος θα μείνεις να παίζεις εσύ κιθάρο, μπάσο, ντραμς και να τραγουδάς ταυτόχρονα!

2 σχόλια:

Nick είπε...

Μπορεί να πάρεις τον Bayley... (χειρότερο από το να τραγουδάς μόνος σου :@ :p)

Giannis P. είπε...

Η αξία και η προσωπικότητα του Harris δεν αμφισβητούνται.

Ο άνθρωπος είχε ένα όραμα και το έκανε πραγματικότητα.

Στο Early years φαίνεται καθαρά πόσοι πήραν "πόδι" από τη μια στιγμή στην άλλη. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Σε μπίζνες τέτοιου επιπέδου δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί