18 Ιανουαρίου 2008

It 's a long way

Σε περίοδο σχετικής εγκατάλειψης είναι το blog. Για κάποιον που μπαίνει μια φορά τη βδομάδα ίσως δε του φαίνεται βέβαια. Ο ένας λόγος είναι φυσικά η έλλειψη σύνδεσης στο ίντερνετ από το σπίτι, ο άλλος ότι με απασχολούν αρκετά τα προσωπικά μου. Ζαχόπουλοι, Τριανταφυλλόπουλοι είναι μόνο για καμιά κουβέντα στον καφέ. Τρία πραγματάκια λοιπόν.

Γιορτή
Ευχαριστώ όλους τους γνωστούς και φίλους που με θυμήθηκαν για την ονομαστική μου εορτή. Κερνάω όσους προλαβαίνω!
Σπασίματα
Αν οδηγείτε εννοείται ότι εκνευρίζεστε κάθε 100 μέτρα. Αν δουλεύετε που θα πάει κάτι θα συμβεί να σας την σπάσει κάποια στιγμή. Για σας θα πρότεινα να δείτε το Shoot Em Up με τον κορυφαίο Clive Owen να πάρετε ιδέες πως πρέπει να αντιδράτε :)
Ψυχαγωγία
Ως φαν του ραδιοφώνου προτείνω Rock Radio(!) αν θέλει να ακούσει κάποιος rock. Αν θέλει να γελάσει ας ακούσει Κανάκη, Σερβετά στον Imagine κατά τις 4:30. Προσέξτε μόνο αν έχετε γενέθλια εκείνη τη μέρα! Και κάθε Παρασκευή κατά τις 11:45 και για ένα τεταρτάκι μην χάσετε τον Χριστόφορο στον Libero. Obey!

Σημείωση: Η φωτογραφία τα λέει όλα. Ε-ε-έφτασε!


1 σχόλιο:

Nick είπε...

Είδες έπρεπε να κάνω τηλέφωνο στον Τσάβεζ για να στο στείλει, αφού είχε φτάσει στην Βενεζουέλα! :@

Βλέπω έξοχη στάση του αριστερού χεριού, μπράβο, ευτυχώς ξεπέρασες εκείνο το "αφού ο *τάδε* χουφτώνει όλη την ταστιέρα σαν μπούτι, έτσι θα παίζω :@

Καλοτάξιδο. Ξέρω τι λέω. Καλά μουσικά ταξίδια ;) α και καλή υπομονή στα πρώτα δύσκολα στάδια εκμάθησης!