18 Φεβρουαρίου 2008

Οι ειδήσεις κάνουν καλό

Όποιος θέλει να ενημερωθεί μέσω των δελτίων ειδήσεων δεν κάνει καλά. Τα σόου που ξεκινάν στις 8 ασχολούνται με κανά δυο θέματα και βάζουν όλα τα συστατικά για να γίνουν σήριαλ και να τα βλέπουμε σε συνέχειες. Γνωστά αυτά. Με την περίπτωση του «σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που θα έρθει και θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του, μην αφήνοντας τίποτα πίσω του παρά ορυμαγδό και κραυγές αγωνίας» λειτούργησε υπέρ ημών. Οι περισσότεροι φαίνεται ενημερώνονται τι γίνεται έξω από την τηλεόραση τους και όχι αν τραβήξουν την κουρτίνα, γι αυτό το ΣΚ δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος έξω. Έτσι απολαύσαμε καλύτερα τις βόλτες (και την υποψία εκδηλώσεων) κάτω από την λιακάδα.

Σημείωση: η φώτο είναι από εποχής στρατού, σε φυλάκιο στον Χολωμόντα και όχι από τα χιόνια που "έπεσαν" αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη

2 σχόλια:

Nick είπε...

Καλά εννοείται πως οι ειδήσεις είναι Αθηνοκεντρικές. Κρύο, αλλά ηλιοφάνεια στη Βόρεια Ελλάδα -εγώ είπα ότι δε θα χιονίσει ξανά στη Σαλόνικα, όμως αν δεις ειδήσεις νομίζεις ότι ζούμε στη Σιβηρία.

Υπερβολές και πανικός.

Η Νεράιδα σπέρνει.

Mousel είπε...

Από το να ακούω αυτά τα τέρατα που πουλάνε στους Αθηναίους (γιατί οι ειδήσεις σαν σούπερ μάρκετ λειτουργούν) χίλιες φορές να μην ασχολούνται καθόλου μαζί μας! Αν βγάλουν και την κολοΕΡΤ από τη ΔΕΗ θα είμαστε ακόμα καλύτερα! Ας την κάνουν συνδρομητική να δούμε πόσοι θα βλέπουν την "κρατική" τηλεόραση και αν θα μπορεί να δίνει αυτά τα λεφτά στις διάφορες ομάδες!