26 Φεβρουαρίου 2008

Έχω μπλογκ, πάμε μια βόλτα;

Μετά από πολύ καιρό κάθισα και είδα δελτίο ειδήσεων. Όχι του Star (αυτό όταν πιάσουν οι καλές ζέστες ;)). Ήταν λοιπόν η Στάη με Κύρτσο, Κακαουνάκη και Καμμένο και την πέφτανε σε έναν Καψαμπέλη. 15 λεπτά δημοσιότητας θα πάρει κι αυτός. Τίποτα πρωτότυπο αλλά έκατσα και το έβλεπα γιατί είχε πλάκα πως ανίδεοι άνθρωποι όχι μόνο έχουν γνώμη για όλα αλλά και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι σωστή. Ρε αφού δεν ξέρετε για τα Vista τι μιλάτε (copyright Istikoglou). Είναι σα να μιλάει ο Radikal για metal πριν το 2000. Ή ο Dragon να μιλήσει για metal μετά το 2000. Όλοι αυτοί είναι μπλόγκερς και πρέπει να τους κλείσουν μέσα. Ακούς εκεί έχουν και γνώμη! Μόνο η Στάη, ο Πρετεντέρης και οι συν αυτώ ξέρουν!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν μπορω μονο να προσθεσω πως ο κ.καψαμπελης πλεον ειναι ανεργος.οι συν αυτον στα πανελ,δν χανουν τις θεσουλες τους.

Mousel είπε...

Η ιστορία είναι περιέργη. Αν απειλούσε καλώς διώκεται. Το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο! Τα blogs αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική! Οι νέοι δεν διαβάζουν πλέον εφημερίδες, αλλά απόψεις στα blogs! Και το τονίζω το "απόψεις"! Η έννοια της είδησης έχει εκφυλιστεί εδώ και χρόνια (δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ)! Ότι μας πλάσαραν τα ΜΜΕ τα καταπίναμε αμάσιτο! Τώρα οι νέοι έχουν περάσει στο άλλο άκρο! Αμφισβητούν τα πάντα, ακόμα και το προφανές και καλά κάνουν (ή κάνουμε αν βάλω και τον εαυτό μου στους "νέους")! Αυτό ενοχλεί. Δεν είναι εύκολο ΄μως να ανακόψεις αυτό το κύμα που ολοένα και μεγαλώνει! Κάθε μέρα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εκφράζουν την άποψη τους ελεύθερα μέσω των blogs μετατρέποντας τα τη φωνή όσων δεν είχαν μέχρι πρότινος το μέσο για να εκφραστούν! Αν αυτό δεν είναι δημοκρατία τότε τι είναι; Ίσως όμως γι'αυτό να ενοχλούν...

Ανώνυμος είπε...

\beginquote
Είναι σα να μιλάει ο Radikal για metal πριν το 2000. Ή ο Dragon να μιλήσει για metal μετά το 2000
\endquote
Ή να μιλάνε γνωστοί και φίλοι μας για την Visual Basic.

Ανώνυμος είπε...

Όντως, τα βlog έχουν τεράστια δύναμη και θέλουν να τα χτυπήσουν. Από τα βλογς αναδύεται το lulz και αυτό δεν αρέσει στις φαρμακοβιομηχανίες. Με lulz πώς θα πουλήσουν τα πρόζακ τους?
Το βιομηχανοκρατικό σύμπλεγμα διενεργεί διηνεκές αγώνα υπέρ των συμφερόντων τους, κατά των βλογς,κατά του λαλζ. Αυτός ο αγώνας σαν πρώτο θύμα έχει τον αγαπητό καψαμπέλη.
Αλλά διατηρώ λίγα ψήγματα αισιοδοξίας. Με τον Τσαϊπρα δεν πρέπει να φοβόμαστε.

Nick είπε...

Πααααααααααααααααααααααααααααχ!

Ανώνυμος είπε...

Bring the rain

Nick είπε...

Master, master, where's the dreams that I've been after?

Giannis P. είπε...

"Ή ο Dragon να μιλήσει για metal μετά το 2000"

XAXA καλό...