29 Φεβρουαρίου 2008

Κακή ανατροφή Part II

Όταν είμαστε στο σχολείο και πιο συγκεκριμένα λίγο στο δημοτικό και περισσότερο στο γυμνάσιο, υπήρχαν οι λεγόμενοι bullies. Αυτό το φαινόμενο συναντάται παντού. Πόσες αμερικάνικες ταινίες έχουν κάποιον bully. Δεν θα το παίξω παιδαγωγός για να αναλύσω γιατί υπάρχουν, πως μπορεί να αντιμετωπιστεί κλπ απλά όντως δυο χρόνια στο χώρο νομίζω ότι ο κύριος λόγος που μπορεί να διατηρείται αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο είναι η κακή επιτήρηση και η αδιαφορία των εκπαιδευτικών. Δεν είναι δύσκολο να εχει κάποιος το νου του για τέτοια συμβάντα. Αλλά και αν τα αντιμετωπίζει μόνο κατσταλτικά και στη χάση και στη φέξη, είναι όπως με την τήρηση της τάξης στους δρόμους. Δεν πρόκειται να συνετιστεί κανείς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

\beginquote
είναι η κακή επιτήρηση και η αδιαφορία των εκπαιδευτικών
\endquote
Ε όχι και να χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις για άτομα που είναι απλή δημόσιοι υπάλληλοι και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα κάνουν λιγότερο μάθημα και το πως θα πάρουν κάνα επίδομα παραπάνω.
Η προβλεπόμενη ονομασία για τα άτομα που κάνουν την μπειμπι σιττερ στο σχολείο είναι "υπάλληλοι στο σχολείο"(Άντε μη πω κάνα χειρότερο και τρολλιάσω τελείως το θέμα)