16 Απριλίου 2008

Μακεδονομάχος

Αν ακούσεις αθλητικό ραδιόφωνο (πόσο μάλλον τύπου Metropolis) είτε θα ριγήσεις από εθνική υπερηφάνεια :O είτε θα το γυρίσεις να ακούσεις τίποτα άλλο γιατί δεν παλεύεται τόσο μακεδονομαχιλίκι. Ούτε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Παναγιοτάτου και Μακαριστού Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και πασών Βαλκανίων Άνθιμου να ήταν. Αλλά αν διαβάσεις την αθηναϊκή αθλητική(;) αρθρογραφία τις τελευταίες μέρες, σου έρχεται να πάρεις και συ τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας. Από το πουθενά και για να πουλήσουν σε μια μερίδα οπαδών έχουν δημιουργήσει ένα θέμα. Σιγά το θέμα θα μου πείτε, εδώ υπάρχουν τόσο σημαντικότερα, για ρωτήστε όμως τον κόσμο που ασχολείται με αθλητικά εδώ πάνω. Εμένα αυτό που μου την έδωσε και κάθισα και ασχολούμαι είναι ότι αντιμετωπίζουν τις ομάδες μας σαν τσιφλίκια τους. Πλέον απρόκλητα. Ε ρε Ψωμιάδης που σας χρειάζεται!Σημείωση: Για όποιον δεν αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται ας δει αυτά τα link από μια εφημερίδα που θεωρείται και από τις σοβαρές 1 2 3

9 σχόλια:

Mousel είπε...

Κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε φίλε! Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι ζουν από τα σενάρια. Αν απλά δημοσίευαν τα γεγονότα οι μισοί(και παραπάνω μπορώ να σου πω) δεν θα είχαν λόγω ύπαρξης, και οι εφημερίδες θα ήταν 10 σελίδες το πολύ η κάθε μία.

ekanou είπε...

Εσύ δηλαδή που κολλάς ρε φίλε, δεν το κατάλαβα? Αν θέλουν να προσλάβουν τον Μπάγεβιτς και αν θέλει και ο Μπάγεβιτς να προσληφθεί ποιο είναι το πρόβλημά σου?

Αν πάλι όλα αυτά είναι στη σφαίρα του φανταστικού και πάλι ποιο είναι το πρόβλημά σου. Βγαίνει ο Μπάγεβιτς το διαψεύδει, υπογράφει και άλλα 2 χρόνια με τον Αρούλη και τελειώνει το όλο θέμα.

Ούτε και το "τσιφλίκια" κατανοώ.

Anton είπε...

@mousel το κακό είναι ότι έχει παραγίνει και από άτομα που τα χουμε και σε μια εκτίμηση. Να δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτό το σήριαλ.

@ekanou αφού δεν το κατάλαβες άστο.

ekanou είπε...

Το γεγονός ότι δεν κατάλαβα (όπως λες) κάτι θα πρέπει να σου πει.

Διάβασα και τα 3 άρθρα και το post σου και ωστόσο δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι είτε η λογική σου είναι διαφορετική από τη δική μου είτε ότι άλλα γεγονότα που εγώ αγνοώ επηρεάζουν τη λογική σου.

Αν ισχύει το πρώτο μπορούμε να το συζητήσουμε. Αν ισχύει όμως το δεύτερο τότε πρέπει να το κοιτάξεις διότι σημαίνει ότι δεν βλέπεις τα πράγματα καθαρά αλλά αλληλο-καθορίζεσαι.

Anton είπε...

Χαμηλά η μπάλα. Το ότι δεν καταλαβαίνεις και αντιδράς έτσι δεν οφείλεται σε κανέναν αυτοπροσδιορισμό της εσωτερικής υπόστασης μας :P Τα πράγματα είναι πιο απλά. Επειδή μια μεγάλη ομάδα έχει ανάγκη από προπονητή, τα τσιράκια της εκμεταλλεύονται την κατάσταση και δημιουργούν ανύπαρκτο θέμα. Αν ήταν άνεργος ο προπονητής ΟΚ αλλά τώρα κάπου δουλεύει. Είναι σα να ξύπνησε μια μέρα ο πασάς και θέλει να πηδήξει την κόρη του υποτακτικού του.

ekanou είπε...

Ρε φίλε εσύ ξέρεις σε καμία δουλεία να προλαμβάνουν CTO και CEO ανενεργά???? Προσλαμβάνουν πετυχημένα στελέχη τα οποία "παίρνουν" από κάποια άλλη εταιρία. We live in a corporate world κι εσύ φίλε έχεις μείνει δεκαετίες πίσω σε ρομαντισμούς και αηδίες. Αν η Coca Cola θέλει τον CEO της ΦΑΓΕ θα τον πάρει που να χτυπιέται η ΦΑΓΕ.

Anton είπε...

Μου φαίνεται έχεις χάσει κάθε επαφή με αυτό που λέμε αθλητισμός στο Ελλάντα. Δεν εξηγείται αλλιώς το πως μπορεί κάποιος μπορεί να μπερδεύει τη λειτουργία των πολυεθνικών με τις ελληνικές ΠΑΕ. Ρώτα τον Μητρόπουλο, τον Ζαγοράκη και τον Μπέο τι είναι CEO. Τι λέμε τώρα

Ανώνυμος είπε...

έχει δίκιο ο εκανού,οι δημοσιογράφοι κι αυτοί αφεντικά έχουν,πουλάνε φύλλα σε μια αγορά που αφυκτιεί σε τρομαχτικο ανταγωνισμο.επίσης τα πράγματα είναι απλά,αν θέλει ο εργοδοτης "τζιγγερ" και ο εργαζόμενος πρίγκιπας τον προσλαμβάνει και ο αρης πληρώνεται την ποινική ρήτρα.στην αγγλία αν θελει μια ομάδα αντίπαλο προπονητή πρώτα παίρνει άδεια με την ομάδα του.

Mousel είπε...

@ekanou. Τι πάει να πει να του κάνει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο; Έχει ήδη συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με προοπτική ανανέωσης και για τρίτη! Δηλαδή κάθε φορά που ξυπνάνε στραβά οι φυλλάδες θα πρέπει να υπογράφουν από την αρχή νεά συμβόλαια; Όσο για την ελεύθερη αγορά θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά όπως φαίνεται, και με βάση αυτά που τον ακούμε να λέει και όχι αυτά που μας είπε η καφετζού προχθές, δεν έχει καμία διάθεση ο σερβοέλληνας να πάει προς παναθηναϊκό.