26 Μαΐου 2008

The Distance

Οι δυο ιστορίες που θα αναφερθώ ίσως γίνει αντιληπτό από τους γνωστούς μου για ποιους πρόκειται αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Και οι δύο έχουν κοινό ότι πρόκειται για ζευγάρια που ήταν για καιρό χώρια. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (ανάθεμα το δημόσιο) αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν. Τουλάχιστον ένας από τους δύο έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν δύσκολα. Και σε μια νεαρή ηλικία που τα πράγματα είναι ρευστά όλα μπορούν να συμβούν. Όποιος το χει ζήσει αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι, ειδικά όταν είναι παρατεταμένο. Εδώ είναι όμως που λένε "άμα υπάρχει αγάπη". Κι αυτό γιατί από τη νέα χρονιά τους τα φερε καλά η τύχη/μοίρα (για του λόγου το αληθές το βύσμα) και θα βρίσκονται μαζί. Εγώ εύχομαι να μην τους ξανατύχει να απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον και αφού άντεξαν τα δύσκολα τώρα έρχονται τα πιο εύκολα.
Βέβαια γνωρίζω και άλλες δύο περιπτώσεις που η απομάκρυνση έφερε και τη διάλυση. Όλα μέσα στη ζωή είναι και αν δεν υπάρχει αυτό που λέγαμε πιο πριν, τότε δεν αντέχει η σχέση... Και για να κλείνω, επειδή μια φίλη είναι να φύγει κι αυτή σε λίγο καιρό, αν αξίζει θα αντέξει αυτό που έχει. Αν όχι...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den nomizw pws kserei na agapa kanenas pragmatika...
Oloi prospathoun na ikanopoihsoun
ton eauto tous kai ta kena pou niwthoun kai exoun sthn zwh tous...
Den kserw an me exei agapisei pote kanenas pragmatika. Elpizw mia mera na dwsw kai na parw..pragmatiki agapi..

Anton είπε...

Δεν είμαστε τέλεια όντα και έτσι δεν μπορεί να είναι τέλεια η αγάπη μας. Απλά νομίζω ότι κάποιοι βαφτίζουν αγάπη κάτι που είναι τόσο ευκαιριακό, κάτι που το βασίζουν στη λογική και τους υπολογισμούς τους. Πχ οι δυο περιπτώσεις με τα παιδιά αν και τα εμπόδια φάνταζαν ανυπέρβλητα άντεξαν.
Δε θέλω να πω για μένα αν έχω δώσει πραγματικά αγάπη γιατί δεν είμαι ανώνυμος.
Πάντως thanks για το σχόλιο.

Mousel είπε...

Δύσκολο θέμα άνοιξες. Και έτσι όπως το συνεχίζετε με τα σχόλια... Δεν σε βλέπω πολύ καλά φίλε Έβδομε!

Υ.Γ.1 Περιμένω σχόλιο και της Ρούλας φυσικά(μία είναι η Ρούλα...)! Νομιζω ότι θα δώσει άλλη υπόσταση στο Blog!

Y.Γ.2 Εννοείται πως θα σταλεί λινκ σε Θρασιά και Τατιάννα! Θα παιχτείς την άλλη εβδομάδα βέβαια(ας όψεται η Γιουροβίζιον), αλλά που θα πάει θα σε κάνω φίρμα!