3 Αυγούστου 2008

Iron Maiden - Live in Terra Vibe

Επειδή μας περισσεύουν τα λεφτά, επειδή έχω 9 χρόνια να τους δω live και βασικά επειδή μου ρθε φλασιά, ξεκινήσαμε για τα ιερά χώματα της Μαλακάσας. Τα "ωραία" της διοργάνωσης εδώ. Στα της συναυλίας λοιπόν.
Στις 9 παρά τέταρτο βγήκε στη σκηνή το support group που ήταν η μπάντα της κόρης του Steve Harris. Πολύ soft o ήχος, ποζεράδες τα μέλη, το σίγουρο είναι ότι δεν κολλούσε. Σε φαν της Avril Lavigne μπορεί να έβρισκε μεγαλύτερη απήχηση.
10 παρά τέταρτο, τα φώτα σβήνουν και ακούγεται το Doctor Doctor των UFO. To πιάσαμε το υπονοούμενο. Σε λίγο και οι 20.000 φωνάζαμε τα λόγια του Churchill. Aces High και το show ξεκινάει. Όσοι έχουν και την ελάχιστη επαφή με το χώρο ξέρουν τι εστί Maiden και maidenmania. Πόρωση, τραγούδι, αποθέωση για ένα συγκρότημα που ήταν, χωρίς υπερβολή, καταιγιστικό. Top στιγμές: Πλάκα με κάνεις; Ο Dickinson πρέπει να ελεγχθεί για το τι παίρνει πριν το live. O Harris είναι επιβλητικός. Το trio guitar έδωσε ρέστα κλασσικά. Ο Nicko μας έβλεπε αλλά δεν τον βλέπαμε. Ο Eddie έκλεψε την παράσταση.
Ήταν η τρίτη φορά που τους βλέπω. Αντικειμενικά ήταν η πιο καλή τους εμφάνιση. Χώρια από setlist και ποιότητα ήχου, έδειξαν ότι τιμάνε το κοινό τους. Τα σκηνικά τους ήταν τα καλύτερα που έχω δει σε συναυλία μέχρι σήμερα (και έχω πάει σε αρκετούτσικες...) ενώ για την ενέργειά τους επί σκηνής, εύχομαι να χα τη μισή!
ΥΓ Σχεδόν 3 στους 4 φορούσαν μπλουζάκι Iron Maiden :)
ΥΓ 2. Maiden Maiden Maiden...

1 σχόλιο:

Nick είπε...

Maiden ρε! Και για όλα φταίει εκείνη η κασέτα! :@

Ο Dickinson, αν ήταν ακόμη στην ομάδα ξιφομαχίας, θα ήταν ο μόνος ντοπέ ξιφομάχος στην ιστορία! :p

Ο Gers τη ζάλισε τη stratocaster να τη στριφογυρνάει. Αλλά έτσι είναι, από τότε που πέρασε το διάταγμα μονιμοποίησης των μελών έχει αποθρασυνθεί τελείως! :@