26 Σεπτεμβρίου 2008

Πρόγραμμα τηλεόρασης

Η επαφή μου με την τηλεόραση είναι το μεσημέρι όταν τρώω ή αν κάποιος την έχει ανοιχτή στο σπίτι και ακούω. Επομένως δε θα το παίξω ειδικός. Από ότι κατάλαβα πάντως φέτος είναι μια από τα ίδια:

  • Από το πρωί μέχρι το απόγευμα οι ίδιες εκπομπές με ακόμα περισσότερο κατινίστικο περιεχόμενο.
  • Τα δελτία τα γνωστά. Και όταν δεν έχει σκάνδαλα (τυχαίνει καμία φορά το εξάμηνο) προσπαθούν με το ζόρι να βρούνε άλλα άσχημα.
  • Το Star είναι ο ιερός βράχος της ενημέρωσης.
  • Από σειρές αν βγει καμιά καλή (μια φορά στα δυο χρόνια κάτι βγαίνει) θα την κατεβάζουμε από το ίντερνετς.
Ωραία λοιπόν. Και φέτος θα ναι για να στηρίζει το σεμεδάκι που είναι από πάνω της :)

3 σχόλια:

Nick είπε...

Ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ! ;)

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπες και μόνος σου αγαπητέ seventh δεν είσαι ειδικός στην τηλεόραση. Καλώς ή κακώς δεν το παρακολουθείς το μέσο.
Όσον αφορά τα δελτία ειδήσεων συμφωνώ μαζί σου. Αλλά δελτία δεν είναι μόνο αυτά των ιδιωτικών καναλιών. Όλοι παραπονιούνται για το χάλι αλλά κανείς δεν το γυρνά στη ΝΕΤ ή την ΕΤ3.
Για τα κουτσομπολίστικα μαζί σου, σκέψου όμως και την άμοιρη γιαγιούλα που δεν έχει καμία άλλη ασχολία από το να ασχολείται με τις ζωές των άλλων.
Όσο για τις σειρές μπορεί να είναι όντως λίγες οι καλές (όχι 1-2) αλλά θέλει κάποιος να αφιερώσει χρόνο ώστε να αποκτήσει άποψη επί του θέματος.
Η tv έχει και τα καλά και τα άσχημα της. Έχει Δανέζη έχει και Λαμπίρη, έχει Χούκλη έχει και Μελέτη, διαλέγεις και παίρνεις. Το μέσο καλό είναι, αυτοί που το βλέπουν πάσχουν…

Anton είπε...

Σίγουρα έχει μια χρησιμότητα η τηλεόραση. Για μένα αυτή που έγραψα στο τέλος για άλλους περισσότερη.
Τωρα για την ποιότητα των κρατικών δελτίων ειδήσεων προσωπικά αμφιβάλλω. Μπορεί τα ιδιωτικά να τα παρουσιάζουν όλα μαύρα αλλά αυτά περνάνε προπαγάνδα.