2 Μαρτίου 2009

Τριήμερο στα Γιάννενα

Θες ένα όμορφο και ενδιαφέρον μέρος που να μην ξεπαγιάσεις για να περάσεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; Γιάννενα. Δεν πήγα για ξεκούραση, ούτε για να δω αξιοθέατα. Για καλοπέραση. Και πραγματικά είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί πρόκειται για μια πολύ ζωντανή πόλη με κόσμο και πολλά μαγαζιά. Βέβαια αν δεν έχεις καλή παρέα και στον παράδεισο βαρετά είναι. Και επειδή στη Θεσσαλονίκη περηφανευόμαστε για το φαγητό και τη διασκέδαση, φάτε σε κάποιο απο τα μαγαζιά του μώλου ή στο Μπουκιά Μπουκιά, πιείτε τη μπύρα σας σε μια από τις μπυραρίες (στο Beer Academy μόνο μας πιάνουν), διασκεδάστε σε ένα από τα όμορφα μπαράκια του κέντρου και θα σας φύγει η ξιπασιά.

ΥΓ Δε γινόταν να χαμε μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω;
ΥΓ 2. roulaki ακολουθήσαμε σχεδόν ευλαβικά τις προτάσεις σου. Ελπίζω να πέρασες και συ το ίδιο καλά

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά! Να ξέρεις περιμένω αναλυτική αναφορά που πήγατε και τι κάνατε! :)
Κι εγώ καλά πέρασα. Όπως είπες, αν έχεις καλή παρέα, παντού καλά περνάς. Δεν πήγα τελικά Βύνη για μπύρα το Σαββατόβραδο, αλλά κυκλοφόρησα για καφεδάκι Γραμματόσημο (που είχα καιρό να πάω) και κέντρο. Πολύς ο κόσμος στα Γιάννενα αυτές τις μέρες. Το Μπουκιά-Μπουκιά μου το ανέφερε ένας φίλος αυτές τις μέρες, δεν έκανα αυτοψία ακόμη. Πώς να μαζέψω τα μυαλά μου τώρα. Αχ, ποιος γυρνάει στη δουλειά αύριο!

Anton είπε...

Δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας από την "ξεκούραση" του τριημέρου. Συνοπτικά: για καφεδάκι στο Centrale (ωραίος χώρος και κόσμος), για φαΐ στη Λίμνη (φοβερό το Ψαρονέφρι Καπαδοκίας), Μπουκιά-Μπουκιά (ωραίο μέρος και φαγητό), Σείριος (ψαρικά πήραμε), για βράδυ σε ένα της παραλίας, στη Βύνη, ένα πέρασμα από το Indian και στο Γουλιά-Γουλιά. Από βόλτες στο κέντρο, το κάστρο, το μώλο, το Γιαννιώτικο σαλόνι, στο σπήλαιο του Περάματος. Ουφ κουράστηκα μόνο που τα έγραψα :)

Ανώνυμος είπε...

Ε, άμα ανακαλύψατε και το Indian, Ι rest my case! Τα είδατε όλα από Γιάννενα! Εντάξει, στον αφρό κυκλοφορήσατε!