16 Μαρτίου 2009

Gourmet IV

Όταν τρώμε δε μιλάμε γι αυτό:
Χουάνγκ: Το κινέζικο στη ΧΑΝΘ. Συμπαθητικό το προσωπικό και το φαγητό. Όχι κάτι ξεχωριστό πάντως. Δεν μου έκανε εντύπωση κάποιο πιάτο. Μάλλον αυτό της Πλατείας Ελευθερίας είναι το καλύτερο από τα τρία κινέζικα που έχω πάει.
Ουρανός: Βούλγαρη με Νέα Εγνατία. Πέρα από ότι (πρέπει να) έχει ποσοστά στο μαγαζί ο Σαουρίδης ένας ακόμα λόγος είναι οι ωραίες γεύσεις του. Όμορφος ο χώρος και είναι από τα μαγαζιά με χαρακτήρα που φεύγεις ικανοποιημένος, γευστικά τουλάχιστον.
Μπερεκέτι: Στη Διαγόρα στην Άνω Τούμπα. Τσικνοπέμπτη έχω πάει όσες φορές πήγα αλλά μ' άρεσε και το φαγητό και η εξυπηρέτηση. Φαντάζομαι τις άλλες μέρες θα είναι ακόμα καλύτερα.
Mexican: Το μεξικάνικο στην αρχή της Αρετσούς. Δεν έχει μόνο μεξικάνικα και αυτό ίσως το μπερδεύει λίγο. Ο χώρος όμορφα διακοσμημένος, η εξυπηρέτηση πολύ καλή αλλά από φαγητά όχι κάτι τρομερό. Προτιμώ τα άλλα δύο μεξικάνικα της πόλης.
Μangio: Στην παραλία. Ενδιαφέρον χώρος και όμορφη θέα. Τα πιάτα δεν έχουν να επιδείξουν κάποια διαφοροποίηση από τα κλασσικά ενώ και οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες. Για μια φορά καλά ήταν.*Extra Γιάννενα: Το χα πει και στο post για τα Γιάννενα. Ξέρουν να τρώνε καλά εκεί. Τρία μαγαζιά επισκέφθηκα και τα προτείνω ανεπιφύλακτα: Λίμνη, Μπουκιά-Μπουκιά, Σείριος. Ειδικά τα δύο πρώτα.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Μ'αρέσουν αυτά τα post... Μου δίνουν ιδέες :-) Για το Χουάνγκ πάντως θα διαφωνήσω. Τρέφω απεριόριστη εκτίμηση για τις γεύσεις του.

Anton είπε...

Αν έχετε να προτείνετε και σεις κάτι καλοδεχούμενο. Πχ για το TGI :P

Ανώνυμος είπε...

Ένσταση κύριε δικαστά!! Μα είναι δυνατόν να μη σου άρεσε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ο Σείριος?!?! Τς τς τς! Θα μπορούσα να τρώω εκεί, καθημερινά :)

Anton είπε...

Fri στο Σείριο φάγαμε σαρακοστιανά άρα δεν έχω κανονική γνώμη. Πάντως γινόταν ένας πανικός για να βρούμε είναι η αλήθεια