20 Αυγούστου 2009

Η ξεκούραση του τουρίστα

Οι διακοπές μου (όπως ξέρετε) ήταν γεμάτες. Χαρά στο κουράγιο αυτών που συνεχίζουν ακάθεκτοι και για τρίτη βδομάδα ;) Μια που πλέον προέκυψε προσωπικός χώρος στην Χαλκιδική, είναι μια ευκαιρία για μια ολιγοήμερη απόσυρση. Η ξεκούραση του τουρίστα με άλλα λόγια :P Σκοπός να κόψω το δίπτυχο καφέδες-ίντερνετ και να ασχοληθώ-χαλαρώσω με άλλα αντικείμενα. Ελπίζω το περιβάλλον εκεί να με εμπνεύσει. Μπάνιο, βιβλία, γυμναστική. Πράγματα που και εδώ μπορώ να ασχοληθώ αλλά που ως δια μαγείας δεν προλαβαίνω :@ Για να δούμε.

ΥΓ Σαν το συνονόματο άγιο και γω θα διάγω μοναχική ζωή εκεί ...

5 σχόλια:

Nick είπε...

Το μπάσο πάλι το ξέχασες ε;

roulaki είπε...

Χμ. Μια-δύο ερωτησούλες. Πώς προέκυψε "προσωπικός χώρος" στη Χαλκιδική; Αυτό δε μας το διευκρινίζεις. Π.χ. είναι το εξοχικό ενός φίλου και σου δίνει τα κλειδιά, το έκτισες με το "υστέρημά" σου; Ακόμη, θα ήθελα να ξέρω πώς καταφέρνεις με το μισθό του εκπαιδευτικού και κάνεις το μισό χρόνο διακοπές. Γιατί εγώ δε βγαίνω ρε φιλαράκι. Μπορεί η δουλειά να σου δίνει πολλές μέρες άδεια, αλλά δε δίνει φράγκα να τις χαρείς. Εκτός αν μένεις με γονείς και τα "καρφώνεις" στη τράπεζα. Τότε πάσο και χαρά στην υπομονή σου, γιατί εγώ για ένα καλοκαίρι έρχομαι και κοντεύω να τους πνίξω.

Anton είπε...

@Nick κι όμως το πήρα. Unplugged μεν αλλά το πήρα. Και ένα βιβλίο που έλεγε για arrpegios και οκτάβιες αλλά δεν έβγαλα Χριστό :P
@roulaki από τη Χαλκιδική είναι η καταγωγή μας μανδάμ. Από τη στιγμή που δεν έχει μηδενιστεί ακόμα ο τραπεζικός μας λογαριασμός, και διακοπές πάμε και συναυλίες και από όλα.

roulaki είπε...

Τώρα που βλέπω το σχόλιο μου είναι σαν να σου τη λέω! Δεν είχα τέτοιο σκοπό όμως, σε διαβεβαιώνω! Κανένα tip περισσότερο επεδίωκα, γιατί είμαι μονίμως άφραγκη!

Ανώνυμος είπε...

ο κοέλιο έπρεπε να το είχε θέσει αλλιώς,το σύμπαν συνωμοτεί για τον έβδομο...