18 Ιανουαρίου 2010

Φιλικά ζευγάρια

Πριν πολλά χρόνια η ιδέα να βγαίνεις με την κοπέλα σου με φιλικά ζευγάρια δεν ήταν και το φόρτε μου. Ίσως με παρέπεμπε σε πιο έγγαμες καταστάσεις, ίσως δε μου κάνει συνειρμικά κάτι ουάου. Με τον καιρό και όταν πολλοί γνωστοί/φίλοι σου περνάνε σε τέτοια φάση έρχεται φυσικά. Και συνήθως είναι καλά, σε βαθμό να σου περνάνε σκέψεις πως θα ήταν να πήγαινες και καμιά εκδρομή μαζί τους. Σε αυτό με πρόλαβαν άλλοι (για τον παμμέγιστο χτυπάει η καμπάνα).
Σήμερα καταλήγω στο ότι αν επαφή με το άλλο ζευγάρι δεν περάσει σε ένα ρουτινιάρικο στάδιο, που θα μιλάς για τι χαλάκι για το μπάνιο πήρες ή τον κατάλογο του ΙΚΕΑ, τότε έχει ενδιαφέρον. Μετά εξαρτάται από το πόσο συχνά συναντιέσαι, τι επαφή έχεις κλπ αλλά όλα είναι θέμα αν μπήκες σε κάποιο λούκι ή αν συνεχίζεις να έχεις επαφές με τους φίλους σου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι οι σχέσεις και δει οι μακρόχρονες,όλα είναι θέμα ισορροπιών πάντοτε.Κι για το ζευγάρι και για τα άλλα ζευγάρια και για τα περιστοιχισμένα μπακούρια.

Anton είπε...

Αν δεν υπάρχου ανισορροπίες τότε όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς σε μεγάλο βαθμό ο καθένας διαλέγει τον περίγυρο του

Ανώνυμος είπε...

επίσης βγαίνοντας ζευγάρια είναι μεγαλύτερες κι οι αποδείξεις ;)

Captain_nemo είπε...

Έπειδή έχω περάσει από αυτό το στάδιο , ένα θα σου πω... Δεν υπάρχει χειρότερο πράγματα στον κόσμο... Ειδικά όταν είσαι μόνος με την παρέα της κοπέλας, και δεν έχεις κανένα κοινο σημέιο επαφής.. Εγώ πάντα συχενόμουν την ποαρέα της πρωην μου και σκεφτόμουν τους κολλητούς μου.. Άσε που είναι και καλύτερο , όταν χωρίσεις μιας που ξέρεις τι σου γίνεται στο θέμα φίλοι...

Anton είπε...

Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα και ζευγάρια που δεν ταιριάζουν τα χνώτα σου. Αν όμως ταιριάζουν τα χνώτα της κοπέλας σου, τότε καλύτερα να μην βγαίνεις μαζί τους.
Από την άλλη αν τύχει και κολλάς τότε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα(radikal δεν εννοώ αυτό που φαντάστηκες :@)

Captain_nemo είπε...

Έχεις ένα δίκιο σάυτό, αν και πάνα μου άρεσε να κρατάω μια πιο κοντινή σχέση με τους δικούς μου φίλους, γιατί κοπέλες όπως πρόσεξα πάνε κι έρχονται , αλλλά οι πραγματικοί φίλοι πάντα μένουν δίπλα σου. ;)

Tzeni είπε...

@Captain_nemo. 1. De tha diafwnisw oti oi filoi einai polu simantikoi sti zwi tou kathena mas kai sigoura einai autoi pou menoun otan o allos feugei, alla kata ti diarkeia tis sxesis to "eteron imisi" den einai kai o kaluteros sou filos? 2. An den tairiazeis me tin parea tis kopelas xwrise tin amesws (isxuei kai to antistrofo) :-P kata 99% den tairiazeis kai mazi tis :-)

Tzeni είπε...

Aaaa kai 3exasa, i ennoia pragmatikos filos [epeidi eisai kai mikroulis :-)] diaforopoieitai kata polu otan o anthrwpos megalwnei, dustuxws...

Captain_nemo είπε...

@ Tzeni
δε θα διαφωνήσω μαζί σου, καλώς ή κακώς έτσι εχουν τα πράγματα. ;)