21 Ιανουαρίου 2011

Cali-fornication

Διάβαζα σε ένα site ατάκες-φάσεις από το Californication και μάλλον πρέπει να ξεκινήσω να το βλέπω!

-Δεν είναι ανάγκη να είσαι (παντού και πάντα) ευγενικός, ώστε να είσαι αρεστός στις γυναίκες. Βασικά, όσο πιο κοφτός είσαι, τόσο πιο πολύ (παραδόξως) κολλάνε με την πάρτη σου.
-Για τις περισσότερες γυναίκες εκεί έξω (μη σου πω για όλες) ισχύει ακόμη το αξίωμα “ο άντρας που με κάνει να γελάω έχει ήδη περπατήσει το μισό δρόμο μέχρι το εσώρουχό μου”.
-Γράψε ένα βιβλίο, ένα άλμπουμ ή ένα τραγούδι που να πουλήσει τα κέρατά του και μετά άραξε τρώγοντας τα κέρδη σου. Κάποια στιγμή θα έχεις μείνει στην ψάθα, αλλά τουλάχιστον θα έχεις ζήσει έστω και λίγο μια ζωή μποέμικη για την οποία πολλοί θα σκότωναν. Το “9 με 5” ωράριο πολλές αγάπησαν, τον σκλάβο της δουλειάς καμία.
-Κάνε την ποπ κουλτούρα μέρος του καθημερινού σου lifestyle: τα τρία βιβλία του Χανκ (South of Heaven, Seasons in the Abyss και God Hates Us All) είναι όλα τίτλοι τραγουδιών των Slayer.
-Όσο πιο αυτοκαταστροφικός είσαι ως χαρακτήρας, τόσο καλύτερο για την υστεροφημία σου. Οι γυναίκες ελκύονται από bad boys.
-Δεν πλακώνεσαι ποτέ με έναν φίλο σου για μια γυναίκα. Για τη μπάλα ίσως, αλλά ποτέ για μια κοπέλα, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι απλά ένα ευκαιριακό φλερτ της σειράς.
-Αποδέχεσαι τις πολυγαμικές σου τάσεις, αλλά ως σωστός άνδρας, προσπαθείς και κάνεις ό,τι μπορείς ώστε να μείνεις μονογαμικός. Ακόμη κι αν στο τέλος αποτύχεις παταγωδώς.
-Είναι προτιμότερο να κολλήσεις πολύ άσχημα με μια γυναίκα (ακόμη κι αν μαζί με αυτή, ενδέχεται να κολλήσεις και κάνα αφροδίσιο, έτσι στο ξώφαλτσο) απ' το να περάσεις έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς έστω μια γυναίκα να απασχολεί το μυαλό σου.

8 σχόλια:

Tzeni είπε...

Ο πρωταγωνιστής στη συγκεκριμένη σειρά είναι ένας τελειωμένος που μόνο λύπηση σου προκαλεί πάντως...
Υ.Γ. Συμφωνώ με το δεύτερο σημείο, καθώς και με το τελευταίο το οποίο ισχύει και αντίστροφα.

Anton είπε...

Είναι συμπυκνωμένη γνώση :)

Ανώνυμος είπε...

το έχω κατεβασμένο,αλλά επειδή είμαι τόσο μα τόσο καλό παιδί δεν το έχω δει ακόμη...

Anton είπε...

Ήταν εμφανές ότι δεν το χεις δει..

Captain_nemo είπε...

το βλέπω στο sky αν και η απορία μου είναι: " που ζω εγώ ρε γμτ" :Ρ μάλλον πρέπει να κόψω τις πολλές καλοσύνες με το αντίθετο φύλλο.

Anton είπε...

χε χε, έτσι πρέπει

Mousel είπε...

Για το δεύτεροσ σημείο: μια βοήθεια για το υπόλοιπο μισο από τις γυναίκες - αναγνώστριες του ιστολογίου...

Tzeni είπε...

@mousel: μακάρι να είχα μια απάντηση να σου δώσω... π.χ. να είναι έξυπνος ή όμορφος ή και εγώ δεν ξέρω τι... Απλά κάθε άνθρωπος είναι τόσο διαφορετικός και του αρέσουν τόσο διαφορετικά πράγματα που νομίζω τπτ από αυτά δεν παίζει ρόλο, είναι μάλλον το κλικ που θα σου κάνει ο άλλος και ας μην είναι ο Brad Pitt.