15 Φεβρουαρίου 2011

Μπάλα

Δεν έμειναν πολλές αγωνιστικές για να τελειώσει και το φετινό πρωτάθλημα. Ακολουθούν τα play offs βεβαίως-βεβαίως αλλά κρίνοντας από ότι βλέπουμε μέχρι στιγμής, ας επιβληθεί ΔΝΤ και σε αυτό.
Ο πρωταθλητής θα ναι όπως φαίνεται ο γνωστός και πολυαγαμημένος Ολυμπιακός. Άμα θυμάται κανείς κάτι από το ποδόσφαιρο που έχει παίξει φέτος, να μας γράψει. Άνοστος.
Ο νεόπλουτος Παναθηναϊκός, από τα ψηλά στα χαμηλά. Όχι γιατί δεν θα πάρει κανένα τίτλο φέτος, ούτε και γιατί πάει προς την αφραγκιά. Αλλά με το ξύλο που πέφτει ανάμεσα στους παίκτες να δούμε πόσοι θα μείνουν στο τέλος.
Η γνωστή ΑΕΚ. Λίγο του ύψους και πολύ του βάθους. Πιο χαρακτηριστική σκηνή στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που οι οπαδοί ήταν έτοιμη να κάνουν ντου στον αγωνσιτικό χώρο να δείρουν τους παίκτες της ομάδας και μετά το γκολ στο 98' τους αγκάλιαζαν
Και στα δικά μας:
Ο μΠΑΟΚ σαν τον περσινό αλλά ένα κλικ πιο κάτω.
Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην Ισπανία και να χάσουμε από τα Τρίκαλα. Καμιά αξιοπιστία. Η ομάδα είναι με 10 διαφορετικούς παίκτες κάθε χρονιά, αλλάζουμε τουλάχιστον 2 προπονητές τη χρονιά κλπ. Ας πάμε στο γήπεδο να βγάλουμε τα γούστα μας και ότι ας βρέξει ας κατεβάσει.
Οι υπόλοιποι κάτι κάνουν και δεν κάνουν. Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.

5 σχόλια:

roulaki είπε...

Κι ήθελα να σου πω, επιτέλους επανέρχεσαι στην αρχική και κλασική θεματολογία του blog: metal και Άρης! Επιτέλους!

Anton είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να καθιερώσω και νέες κατηγορίες:
Παιδί και νέοι γονείς
Εγκυμοσύνη κλπ

roulaki είπε...

Ναι, όντως. Μεγάλο το κενό σε αυτές τις κατηγορίες θεμάτων, αλλά το καλύπτω μέσα από άλλα μπλογκ, τι να κάνω...

ekanou είπε...

Ωραία και καλά όλα αυτα αλλα ρε φιλαράκι ξέχασες Καβάλα, Εργοτέλη και Ολ Βόλου πριν τον ρούλη. Γιατί ετσι? :)

Anton είπε...

κομπλεξικοί εσωστρεφής μπαοκτσήδες