17 Μαρτίου 2011

Obsession

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σου λείπουν όταν είσαι μακρυά τους. Κάποιο πρόσωπο, κάποια μέρη, κάποιες συνήθειες. Από την άλλη υπάρχουν κάποια που όταν τα έχεις κολλάς και δεν μπορείς χωρίς αυτά, αλλά όταν είσαι μακρυά τους δεν έχεις πρόβλημα. Τα τελευταία μάλλον είναι κάτι σε εξάρτηση. Και τα πρώτα μου φαίνονται πιο υγιή από τα δεύτερα αλλά καλό θα ταν να είχα και κανένα ψυχολόγο αναγνώστη να μας τα εξηγήσει καλύτερα.

2 σχόλια:

roulaki είπε...

Cryptic writing... για μια ακόμη φορά. Αυτή η λακωνικότητα είναι σε βάρος της κατανόησης του κειμένου (που θα έλεγα και σε κανένα μαθητή μου). Και η τούρτα που κολλάει; Κάν'το μας πιο λιανά τουλάχιστον. Πες, "όταν είμαι στην Θεσ/νικη παθαίνω κόλλημα με την τούρτα του Γλυκατζόγλου, ενώ όταν είμαι στην Τρίπολη δεν μπορώ να αποχωριστώ στα σουβλάκια από το μαγαζί "Ο λεβέντης Κωλοκοτρώνης", να εννοήσουμε κι εμείς οι πτωχοί τω πνεύματι.

Anton είπε...

Πάντα. Η λογική είναι να πηγαίνουμε από το ειδικό στο γενικό. Έτσι ειδικό θα μπορούσε να είναι η εξάρτηση με τη σοκολάτα για παράδειγμα - κάπως έτσι κολλάει και η εικόνα. Τώρα χάλασα όλη τη νοστιμιά του post :S