20 Ιανουαρίου 2012

<->

Θυμάμαι ένα επεισόδιο από τα Φιλαράκια που ο Τσάντλερ και ο Ρος περίμεναν με ανυπομονησία να συναντήσουν έναν φίλο τους επειδή ήταν πολύ γαμάτος. Τελικά τους "πούλησε".
Είναι λογικό να επιθυμεί/προσπαθεί κάποιος να συναναστρεφεται με κάποιον που έχει χιούμορ, είναι κάτι, είναι ακόμα και γαμάτος. Αν όμως αυτό αντιστραφεί και αυτός είναι που προσπαθεί να συναναστραφεί/βγει με αυτούς που και αντικειμενικά δεν είναι οι πιο σούπερ της παρέας; Μπορεί αυτοί να μην είναι τόσο εξωστρεφείς για αυτό να μην ακούγονται τόσο. Αλλά όπως και να χει το να πας κόντρα στην κοινή λογική, σε βάζει λίγο σε σκέψεις. Αν είσαι ο Τσάντλερ και ο Ρος είτε τα ενδιαφέροντα σου δεν είναι πολύ κοινωνικά είτε απλά είσαι πιο δυσκίνητος από ότι πίστευες . Αν είσαι ο γαμάτος φίλος τους τότε μάλλον πρέπει να ξαναβάλεις τον πήχυ εκεί που μπορείς και να επαναπροσδιορίσεις τις επιλογές σου για συναναστροφές.

2 σχόλια:

ekanou είπε...

Ό,τι πεις ψηλέ, μόνο να γυρνάει... Μια πρόταση που να βγάζει νόημα δεν υπάρχει ρε φίλε... Τι πίνεις και δε μας δίνεις :-)

Anton είπε...

πρέπει να έχω και έκδοση για τους Έλληνες της ομογένειας :O