1 Φεβρουαρίου 2012

Rock the Ballet

Ακόμα ένα post στην κατηγορία Εναλλακτικά. Αυτό που απομένει πλέον, είναι να πάρω και έναν μπερέ και να διαβάζω τα βιβλία που μου δάνεισε μια συνάδελφος, σε ένα intellectual cafe.
Στο Μέγαρο Μουσικής δεν είχα πάει τόσα χρόνια-δεν το είχα άχτι και αν και πολύ όμορφος χώρος, δεν σου μένει και αξέχαστος. Αφορμή ήταν οι προσκλήσεις για την παράσταση Rock the Ballet. Μπαλέτο σε συνδυασμό με σύγχρονο χορό υπό τους ήχους rock και pop επιτυχιών. Ωραίο ακουγόταν και για μένα που δεν το έχω με το μπαλέτο.
Το Μέγαρο κατάμεστο σχεδόν, με πολλές προσκλήσεις από ότι κατάλαβα. Το όμορφο ήταν ότι υπήρχαν πολλά νεαρά παιδιά από σχολές χορού που ήταν ενθουσιώδη. Οι θέσεις μας ήταν στα VIP, 2η σειρά. Ή είσαι μπρούκλης ή δεν είσαι :P Ωραία φάση καθώς έτσι το ένιωθες πιο πολύ. Στην ουσία της παράστασης τώρα, ήταν κάτι που μ' άρεσε και ίσως αξίζει να δοκιμάσεις μια φορά. Όχι ότι θα πάω να γραφτώ στα Μπολσόι αλλά οι χορευτές ήταν πολύ καλοί και σε έβαζαν στη φάση. Τα περισσότερα τραγούδια, ειδικά στο 2ο μέρος, έδεναν πολύ με τις χορογραφίες και ο κόσμος έδειχνε ότι ήθελε να συμμετάσχει με τον τρόπο του.
Εν κατακλείδι, ήταν ότι πιο βατό στο χώρο του μπαλέτου χωρίς όμως να είναι απλοϊκό και μέτριο. Η αποθέωση στο τέλος το επιβεβαιώνει.

2 σχόλια:

roulaki είπε...

Μπαλέτο, Ζαχαράτος... Αρχίζω να ανησυχώ!

Anton είπε...

Κόψαμε το γήπεδο και το ρίξαμε στα ευγενή θεάματα