20 Μαΐου 2012

Tο πεπρωμένον φυγείν αδύνατον

Η Chelsea πήρε το Champions League. Σε αυτό το σημείο του post οι μη ποδοσφαιρόφιλοι έχουν ήδη αφήσει το blog. Αλλά εμείς συνεχίζουμε. Αν παρακολούθησε κάποιος την πορεία αυτής της ομάδας, διαπίστωσε ότι ενώ όλα ήταν εναντίον της, κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος. Τι να πρωτοθυμηθείς; Που έπαιζε με δέκα παίκτες μέσα στη Μπαρτσελόνα και πέρασε; Που χθες έπαιζε στην έδρα των Γερμανών; Ακόμα και η παράδοση εναντίον της ήταν. Είναι από τις στιγμές που ενώ δεν πιστεύεις σε πεπρωμένα κλπ, κάνεις ένα διάλειμμα. Ούτε καν το ποδόσφαιρο που έπαιζε δεν σου έδινε πάτημα να την υποστηρίξεις, αλλά χθες έγινα φαν της (που είχα καιρό να πάρω πλευρά σε ευρωπαϊκό ματς). Περίεργα πράγματα.
Ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει και μετά το χθεσινό. Οι μόνο ποδοσφαιρόφιλοι έχουν έναν τελικό να θυμούνται για καιρό, οι υπόλοιποι ίσως κάτι παραπάνω. 

1 σχόλιο:

roulaki είπε...

Τι να πρωτοθυμηθείς; Που σέρνονταν τα τομάρια για να διώξουν τον προπονητή στα μισά της χρονιάς, έχαναν από το κάθε χωριό της Αγγλίας και μετά ξαφνικά όταν τον ξαπέστειλαν άρχισαν τις 5άρες;