13 Σεπτεμβρίου 2012

Seven Ages of Rock

Με τα ντοκιμαντέρ γενικά δεν τρελαίνομαι. Ειδικά εκείνα τα nerdικα που παρακολουθεί μανιωδώς ο γνωστός-άγνωστος. Αυτά που έχουν να κάνουν με το metal πρέπει να πω ότι μου προξενούν περισσότερο το ενδιαφέρον (αν και πλέον με όσα έχω δει, επαναλαμβάνονται).
Το συγκεκριμένο, που έχει πιο ευρύ αντικείμενο, προβλήθηκε το 2007. Το πως ξεκίνησε ή πως πάει η συγκεκριμένη μουσική σηκώνει κουβέντα. Το σίγουρο πάλι είναι ότι μέσα σε εφτά επεισόδια δεν μπορείς να καλύψεις το αντικείμενο. Για τηλεοπτικό προϊόν στέκεται καλά, ενώ η επιλογή του να εστιάζει σε ορισμένες μεγάλες μπάντες σε κάθε επεισόδιο, κρίνεται ορθή γιατί αλλιώς θα χανόταν η μπάλα.
Προσωπικά μ' άρεσαν πιο πολύ τα επεισόδια που είχαν να κάνουν με κομμάτια της rock που δεν είχα πολυασχοληθεί. Πρώτο και καλύτερο το art rock που με έκανε να αντιληφθώ τα γούστα μιας μερίδας ακροατών. Η σημασία του punk ανεξάρτητα αν σου λέει κάτι, προβάλλεται και γίνεται αδιαμφισβήτητη. Και όσον αφορά το Indie παγιώνεται η άποψη ότι πρόκειται για νερόβραστο και ανούσιο, αντάξιο της αγγλικής κουζίνας  :O 
Διαλέξτε κάποιο ιδίωμα που να σας τραβάει την προσοχή και δοκιμάστε. We rock!

1 σχόλιο:

Nick είπε...

Είσαι εγκάθετος --00--