26 Σεπτεμβρίου 2015

Machine Head - Live in Fix

Μέχρι να τους δω στη σκηνή δεν ήμουν σίγουρος ότι μια μπάντα που είναι στα ντουζένια της και κουβαλά τέτοια δισκογραφία, θα ερχόταν στα μέρη μας. Η metal τρέλα του Robb Flynn τους έφερε σε ένα venue σαν του Fix να παίζει για σχεδόν 2,5 ώρες χωρίς encore.
Ως παλιοί (και όχι γιατί άργησε δέκα ώρες ο Nick) μπήκαμε με το intro από Ozzy. Και μετά απολαύσαμε μια εμφάνιση που σου έδινε να καταλάβεις ότι σε σέβονται ως ακροατή τους. Τόσο τα σκηνικά όσο ο ήχος, το ότι δεν ήθελαν καπνό και η απόδοση τους σε γέμισαν. Ακόμα και αν στην αρχή τους θεωρούσε αρκετά nu metal, πλέον δε μπορείς παρά να θεωρείς τον Flynn από τους πιο metal τύπους εκεί έξω.
Δεν είχε κάποια κοιλιά η εμφάνιση ενώ το mosh pit στο Killers & Kings ήταν επικό και το κοπάνημα στο Davidian ιστορικό. Στα χοροπηδηχτά τους το "jump, jump" μου θύμισε Cavalera. Εκείνα τα Thessaloniki, Thessaloniki να μην έλεγε αλλά ψάχνουμε ψίλο στα άχυρα.
Το ξέρουμε ότι θα κάνει χρόνια να έρθει μπάντα του βεληνεκούς τους στα μέρη μας. Γι αυτό τους απολαύσαμε διπλά. And with this now we die!

2 σχόλια:

Nick είπε...

Ξέχασες να γράψεις ότι όχι απλά άργησα, αλλά είχα και το θράσος να πάω πρώτα για κατούρημα πριν μπούμε. Κατά άλλους να "σε κατουρήσω" :@ :@ :@

Εξαιρετική απόδοση και συγκινητική η παραδοχή από τον Φλυν ότι είναι μια άσημη μπάντα (στο πλαίσιο της γιγάντιας μουσικής βιομηχανίας) αλλά του φτάνουν οι πιστοί φανς και η μουσική :)

Anton είπε...

Άντε και στους Jag Panzer απόψε. Αυτοί και αν είναι ο ορισμός των φτωχών πλην τίμιων