21 Απριλίου 2016

ΜΠΑΟΚ

Ως Αρειανός, με ευκολία θα έκανα πικάρισμα στον συμπολίτη. Αλλά επειδή η αρειανοσύνη μου κινείται στα χαμηλά επίπεδα που κινείται η ομάδα, το συγκεκριμένο post δεν έχει σκοπό την καζούρα.
Με αφορμή την εκδήλωση για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, έγινε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής. Γεγονός που αποτέλεσε τη χαρά του κάθε Παοκτσή. Αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεται κάποιος λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Οι περισσότεροι γκρίνιαξαν για τα πάντα (αυτοί που λένε ότι οι γυναίκες είναι γκρινιάρες): για τα άτομα που βραβεύτηκαν, για τη μουσική, για την καθυστέρηση κλπ. Το συγκεκριμένο αποτελεί απλά χαρακτηριστικό της καθημερινότητας. Παλαιότερα υπήρχε για να ασχοληθούν η αντιπαλότητα με τον Άρη αλλά τώρα Άρης δεν υπάρχει. Η κόντρα με τον Ολυμπιακό είναι στη φαντασία κάποιων "Μακεδονομάχων" καθώς ο Ολυμπιακός είναι 40 πρωταθλήματα και 40 εκατομμύρια ευρώ μπροστά. Τρόπαια δεν υπάρχουν εδώ και 15 χρόνια άρα πως θα συντηρηθεί στην καθημερινότητα; Με τεχνητά θέματα από τα πολλά αθλητικά ραδιόφωνα και τους δημοσιογράφους/παραγωγούς. Τρώνε πολλοί από την ομάδα άμεσα και έμμεσα. 
Αν υπάρχει καλό σε αυτή την ιστορία είναι ότι αυτή η γκρίνια είναι εκ του ασφαλούς. Γιατί ο ιδιοκτήτης έχει λεφτά και δεν θα φύγει εύκολα. Είναι αντίστοιχη των καλεσμένων ενός γάμου που κάτι δε θα τους αρέσει. Ίσως η λύση θα ήταν ο Σαββίδης μέρος από τις 300.000€ που έδωσε για την εκδήλωση να τις έδινε για να ταΐσει τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες οπαδούς. Δύσκολα πρόκειται να θεραπευτεί. 
ΥΓ Το βρίσκω τραγικό να συνδέουν τα μωράκια με τις κωλοομάδες. Επειδή εσύ είσαι σε φάση Μπάμπη Σουγιά, δε σου φταίει το παιδάκι να το χαρακτηρίζεις Παοκτσή, Αρειανό κλπ ενώ ακόμα βυζαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: